Esport i música amb la Diputació de València a ExpoJove

Al pavelló 2 xiquets i majors enfilen cap a les altures. Ho fan des de l’estand de la Diputació de València, que no ha faltat a la seua cita anual amb ExpoJove en una edició en què ha apostat per activitats i instal·lacions on es pot disfrutar de música i esport.

L’èxit d’ aquest espai organitzat per la corporació provincial es deu, principalment, al ‘rocódromo’ que està sent protagonista de moltes cues. En ell, tot aquell que no tinga vertigen pot escalar esta paret unflable, sempre amb la deguda protecció d’un casc i arnesos connectats a una corda a càarrec en tot moment dels voluntaris.

L’aposta de la Diputació per l’esport no sols es fa manifesta a través d’este simulacre alpinista sinó que a més l’estand compta amb múltiples instal·lacions esportives com són la pista de bàsquet, un camp de futbol i un circuit de bicis. També hi ha espai dedicat a les birles i a les gymkanas, i per als més menuts, l’entitat provincial ha disposat també una piscina de boles i un lloc on pintar-se la cara a tot color.

I no menys és l’aposta de la Diputació per la música amb un karaoke amb el seu degut escenari i instruments, punt de trobada de centenars de xiquets que s’animen a ser músics per un dia. Este karaoke funciona contínuament davall el lema ‘La dipu sona’. En eixe mateix escenari, a més, se celebren espectacles, orientats també a la melomania.

Volutarios i coordinadors de l’estand de la Diputació expliquen que les activitats estan dirigides a potenciar l’afany de superació dels xiquets i la participació en equip. Per a això, cada un té una polsera amb caselles que han de ser omplides per a deixar constància que s’han superat almenys cinc de les activitats que l’entitat fomenta en ExpoJove. Tot aquell que la complete té assegurat un regal.

Cal estar atents perquè jugadors del València Basket visitaran este estand i a tots aquells que allí es troben. Regalaran entrades per a assistir als partits d’este equip que aposta, igual que la Diputació en ExpoJove, per la ‘cultura de l’esforç’.