Al pavelló 2 xiquets i majors enfilen cap a les altures. Ho fan des de l’estand de la Diputació de València, que no ha faltat a la seua cita anual amb ExpoJove en una edició en què ha apostat per activitats i instal·lacions on es pot disfrutar de música i esport.

L’èxit d’ aquest espai organitzat per la corporació provincial es deu, principalment, al ‘rocódromo’ que està sent protagonista de moltes cues. En ell, tot aquell que no tinga vertigen pot escalar esta paret unflable, sempre amb la deguda protecció d’un casc i arnesos connectats a una corda a càarrec en tot moment dels voluntaris.

L’aposta de la Diputació per l’esport no sols es fa manifesta a través d’este simulacre alpinista sinó que a més l’estand compta amb múltiples instal·lacions esportives com són la pista de bàsquet, un camp de futbol i un circuit de bicis. També hi ha espai dedicat a les birles i a les gymkanas, i per als més menuts, l’entitat provincial ha disposat també una piscina de boles i un lloc on pintar-se la cara a tot color.

I no menys és l’aposta de la Diputació per la música amb un karaoke amb el seu degut escenari i instruments, punt de trobada de centenars de xiquets que s’animen a ser músics per un dia. Este karaoke funciona contínuament davall el lema ‘La dipu sona’. En eixe mateix escenari, a més, se celebren espectacles, orientats també a la melomania.

Volutarios i coordinadors de l’estand de la Diputació expliquen que les activitats estan dirigides a potenciar l’afany de superació dels xiquets i la participació en equip. Per a això, cada un té una polsera amb caselles que han de ser omplides per a deixar constància que s’han superat almenys cinc de les activitats que l’entitat fomenta en ExpoJove. Tot aquell que la complete té assegurat un regal.

Cal estar atents perquè jugadors del València Basket visitaran este estand i a tots aquells que allí es troben. Regalaran entrades per a assistir als partits d’este equip que aposta, igual que la Diputació en ExpoJove, per la ‘cultura de l’esforç’.

En el pabellón 2 niños y mayores trepan hasta las alturas. Lo hacen en el stand de la Diputación de Valencia, que no ha faltado a su cita anual con ExpoJove en una edición en la que ha apostado por actividades e instalaciones en las que se puede disfrutar de música y deporte.

El éxito de este espacio organizado por la corporación provincial se debe, principalmente, al ‘rocódromo’ que está siendo protagonista de muchas colas. En él, todo aquel que no tenga vértigo puede escalar  esta pared hinchable, siempre con la debida protección de un casco y arneses conectados a una cuerda que maneja en todo momento alguno de los voluntarios.

La apuesta de la Diputación  por el deporte no solo se hace manifiesta a través de este simulacro alpinista sino que además el stand cuenta con múltiples instalaciones deportivas como son la cancha de baloncesto, un campo de fútbol y un circuito de bicis. También hay espacio dedicado a los bolos y a las gymkanas, y para los más pequeños, la entidad provincial ha dispuesto también una piscina de bolas y un lugar donde pintarse la cara a todo color.

Y no menos es la apuesta de la Diputación por la música a través de un karaoke con su debido escenario e instrumentos, punto de encuentro de cientos de niños que se animan a ser músicos por un día. Este karaoke funciona continuamente bajo el lema ‘La dipu sona’. En ese mismo escenario, además, se celebran espectáculos, orientados también a la melomanía.

Volutarios y coordinadores del stand de la Diputación explican que las actividades están dirigidas a potenciar el afán de superación de los niños y la participación en equipo. Para ello, cada uno tiene una pulsera con casillas que han de ser rellenadas para dejar constancia de que se han superado al menos cinco de las actividades que la entidad fomenta en ExpoJove. Todo aquel que la complete tiene asegurado un regalo.

Hay que estar atentos porque jugadores del Valencia Basket visitarán este stand y a todos aquellos que allí se encuentren. Regalarán entradas para asistir a los partidos de este equipo que apuesta, al igual que la Diputación en ExpoJove, por la ‘cultura del esfuerzo’.