Atenció mamis i papis! Aquelles famílies que vinguen a ExpoJove 2013 amb els més menuts teniu a la vostra disposició en les instal·lacions de Fira València una tranquil·la i còmoda sala de la lactància i canviador per a atendre els vostres bebés.

Esta sala es troba en el Centre Mèdic, entre els pavellons 1 i 3, a l’altura de la planta Mall. Allí podreu trobar totes les comoditats, incloent un microones, per a alimentar o canviar als vostres xicotets abans de continuar disfrutant de la vostra visita a ExpoJove.

 

 

Atención mamis y papis! Aquellas familias que vengan a ExpoJove 2013 con los más pequeños tenéis a vuestra disposición en las instalaciones de Feria Valencia una tranquila y cómoda estancia habilitada como sala de la lactancia y cambiador para atender a vuestros bebés.

Esta sala se encuentra en el Centro Médico, entre los pabellones 1 y 3, a la altura de la planta Mall. Allí podréis encontrar todas las comodidades, incluyendo un microondas, para alimentar o cambiar a vuestros pequeños antes de continuar disfrutando de vuestra visita a ExpoJove.