La màgia rodeja tots els racons d’ExpoJove 2013, però molt especialment totes les actuacions del Mag Kekoperfil, que plena cada actuació en el Gran Escenari el seu espectacle exclusiu de la Fira de la Infància i Joventut.

Després de quatre anys de presència continuada en ExpoJove, enguany ha decidit canviar per complet els seus trucs de màgia en este espectacle, en el que treballa junt amb dos persones més, i fa partícips a molts xiquets i xiquetes, i algun adult, que presencien els seus números en una màgia participativa, pujant al Gran Escenari als més xicotets perquè li ajuden

Tots els dies d’ExpoJove (excepte el 31 de desembre i 1 de gener) podreu disfrutar de la màgia de Kekoperfil en el pavelló 1 de Fira València, bé a les 14.15 hores o a les 19.15 hores segons el dia. Ho pots consultar en el nostre CALENDARI.

La magia rodea todos los rincones de ExpoJove 2013, pero muy especialmente todas las actuaciones del Mago Kekoperfil, que llena cada actuación en el Gran Escenario su espectáculo exclusivo de la Feria de la Infancia y Juventud.

Tras cuatro años de presencia continuada en ExpoJove, este año ha decidido cambiar por completo sus trucos de magia en este espectáculo, en el que trabaja junto a dos personas más, y hace partícipes a muchos niños y niñas, y algún que otro adulto, que presencian sus números en una magia participativa, subiendo al Gran Escenario a los más pequeños para que le ayuden.

Todos los días de ExpoJove (salvo el 31 de diciembre y 1 de enero) podréis disfrutar de la magia de Kekoperfil en el pabellón 1 de Feria Valencia, bien a las 14.15 horas o a las 19.15 horas según el día. Lo puedes consultar en nuestro CALENDARIO.

Fotos: Josep V. Zaragoza.