FELIÇ 2014. Un nou any acaba de començar i què millor forma de celebrar-ho en família i amb els xicotets de la casa que fer-ho en ExpoJove. La vesprada de l’1 de gener sol ser una de les jornades de major afluència en la Fira, que manté tots els seus servicis i atraccions en el primer dia del nou any.

Una gran ocasió per a continuar disfrutant de les múltiples ofertes i activitats que ens regala el món de ‘Nunca Jamás’ en el Pavelló 1 de Fira València, on per exemple ens podem trobar amb la màgia d’una xicoteta carpa del clàssic Circ Gran Fele, on artistes circenses de gran tradició meravellen als seus visitants.

Una aposta més per la qualitat dels espectacles d’ExpoJove 2013, davall la màgia d’una carpa circense de segles de tradició. Un espectacle molt recomanable.

FELIZ 2014. Un nuevo año acaba de comenzar y qué mejor forma de celebrarlo en familia y con los pequeños de la casa que hacerlo en ExpoJove. La tarde del 1 de enero suele ser una de las jornadas de mayor afluencia en la Feria, que mantiene todos sus servicios y atracciones en el primer día del nuevo año.

Una gran ocasión para seguir disfrutando de las múltiples ofertas y actividades que nos regala el mundo de ‘Nunca Jamás’ en el Pabellón 1 de Feria Valencia, donde por ejemplo nos podemos encontrar con la magia de una pequeña carpa del clásico Circo Gran Fele, donde artistas circenses de gran tradición maravillan a sus visitantes.

Una apuesta más por la calidad de los espectáculos de ExpoJove 2013, bajo la magia de una carpa circense de siglos de tradición. Un espectáculo muy recomendable.

Fotos: Josep V. Zaragoza