Esports i balls urbans en l’estand de la Regidoria d’Esports i Joventut

ExpoJove 2014 oferix a tots els nostres visitants nombrosos espais on disfrutar d’espectacles però també altres àrees més actives on practicar les teues aficions preferides. La zona de la Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de València, en el pavelló 2, s’ha tematitzat enguany amb nombroses activitats relacionades amb els esports i balls urbans, per a fer partícips a tots els nostres visitants.

Disfrutar de la velocitat en la pista de rampes amb el ‘skate’ o els patins, participar durant alguns minuts en un partidito de Street Basketball, on xicotets amants de la canastra juguen breus duels de quatre contra quatre o cinc contra cinc.

A més, en la zona contigua de ball, la Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana prepara cada jornada d’ExpoJove diverses actuacions i exhibicions de professionals i alumnes, a més de buscar la participació dels xicotets i majors que ens acompanyen en cada jornada.

12.28.2014_13.18.50

Els més tranquils i creatius poden disfrutar de partides d’escacs o de decorar les taules de skate amb els seus propis dissenys, a més de disfrutar d’una experiència de realitat virtual en què experimentar sensacions i diversos esports a través d’esta tecnologia.

La zona urbana de la Regidoria d’Esports i Joventut es completa amb l’elaboració d’un enorme ‘grafiti’ en una àmplia paret en què entre tots estem diversos motius esportius i urbans i el lema ‘Haz Deporte con Nosotros, solo Faltas tú’, que porta a gala la Fundació Esportiva Municipal de València.

Fotos: Josep V. Zaragoza