‘Tales Runner’, un joc d’ordinador amb tot tipus de carreres

Tales Runner’ és el joc d’ordinador que l’empresa valenciana Texyon Games desenrotlla a Espanya i altres països de Llatinoamèrica i que ha fet disfrutar a milers de xiquets durant este ExpoJove 2014 en els equips que ha tingut en el seu estand durant estos deu dies de fira.

Es tracta d’un joc en què els xicotets desenrotllen certes habilitats en jocs de carreres, obstacles i velocitat jugant amb altres xiquets de forma virtual. A més, el joc desenrotlla també històries basades en contes clàssics, per a aconseguir una millor connexió amb els xiquets entre 6 i 14 anys, als que va destinat este joc de PC.

‘Tales Runner’ té també un elevat component social i una part educativa, a més d’una secció de control patern i un desenrotllament en què no existix res de violència per a este joc ‘on line’ en el que participen fins a 30 xiquets en una mateixa carrera.

Al llarg d’ExpoJove ja han jugat per internet entre els visitants i altres xiquets en qualsevol part del món, encara que els guanyadors de les carreres d’ExpoJove tenien un premi in situ.

Fotos: Josep V. Zaragoza