Practica nous i atractius esports en la Zona Esportiva d’ExpoJove

ExpoJove és una Fira pensada per a disfrutar com espectador… o com a protagonista. Si als teus fills el que més els agrada és l’activitat física, la Zona Esportiva del Pavelló 4 de Fira València serà el seu destí preferit. Parlem de metres i metres quadrats d’esport, agrupats tots ells entorn d’un escenari amb 250 cadires en què diàriament es realitzen exhibicions esportives i actuacions musicals, que hi ha disposat la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València.

Davall la supervisió de monitors de les distintes federacions, clubs i associacions, els xiquets i xiquetes podràn practicar alguns dels esports més desconeguts per a ells, però summament atractius i addictius. Karate, Taekwondo, Pilota Valenciana, Handbol, Rugbi, Tir Amb Arc, Hoquei, Orientació Esportiva o Colombicultura son algunes de les moltes disciplines en què podràn emprar el seu tiempo… i les seues forces.

Però, sense cap dubte, crida l’atenció de tots els visitants el ‘colpbol’ una nova pràctica esportiva, d’origen valencià, el gran objectiu de la qual és potenciar l’activitat física a través de la necessària participació en equip.