ExpoJove és una Fira pensada per a disfrutar com espectador… o com a protagonista. Si als teus fills el que més els agrada és l’activitat física, la Zona Esportiva del Pavelló 4 de Fira València serà el seu destí preferit. Parlem de metres i metres quadrats d’esport, agrupats tots ells entorn d’un escenari amb 250 cadires en què diàriament es realitzen exhibicions esportives i actuacions musicals, que hi ha disposat la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València.

Davall la supervisió de monitors de les distintes federacions, clubs i associacions, els xiquets i xiquetes podràn practicar alguns dels esports més desconeguts per a ells, però summament atractius i addictius. Karate, Taekwondo, Pilota Valenciana, Handbol, Rugbi, Tir Amb Arc, Hoquei, Orientació Esportiva o Colombicultura son algunes de les moltes disciplines en què podràn emprar el seu tiempo… i les seues forces.

Però, sense cap dubte, crida l’atenció de tots els visitants el ‘colpbol’ una nova pràctica esportiva, d’origen valencià, el gran objectiu de la qual és potenciar l’activitat física a través de la necessària participació en equip.

ExpoJove es una Feria pensada para disfrutar como espectador… o como protagonista. Si a tus hijos lo que más les gusta es la actividad física, la Zona Deportiva del Pabellón 4 de Feria Valencia será su destino preferido. Hablamos de metros y metros cuadrados de deporte, agrupados todos ellos en torno a un escenario con 250 sillas en el que diariamente se realizan exhibiciones deportivas y actuaciones musicales, que ha dispuesto la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular del Ayuntamiento de Valencia.

Bajo la supervisión de monitores de las distintas federaciones, clubes y asociaciones, los niños y niñas podrán practicar algunos de los deportes más desconocidos para ellos, pero sumamente atractivos y adictivos. Karate, Taekwondo, Pilota Valenciana, Balonmano, Rugby, Tiro Con Arco, Hockey, Orientación Deportiva o Colombicultura serán algunas de las muchas disciplinas en las que podrán emplear su tiempo… y sus fuerzas.

Pero, sin lugar a dudas, llama la atención de todos los visitantes el ‘colpbol’ una nueva práctica deportiva, de origen valenciano, cuyo gran objetivo es potenciar la actividad física a través de la necesaria participación en equipo.

Fotos: Josep V. Zaragoza