Música, esport i videojocs en l’estand de la Diputació de València

La presència de la Diputació de València en la Fira de la Infància i la Joventut és ja una tradició, i com a tal, tots els anys oferix una àmplia oferta lúdica i diversa per a tots els públics. Dividida en distints espais compta amb música, esport i videojocs perquè tots es divertisquen.

La principal novetat d’enguany, és l’espai ‘One Wall’ una zona dedicada a la pilota valenciana, on l’equip femení de la Comunitat Valenciana de pilota valenciana de modalitat One Wall va realitzar una exhibició. També compta amb un altre tipus d’activitats, esports tradicionals com el futbol, el básquet, el ciclisme o l’hoquei. Activitats d’aventura com el rocòdrom, que collita tant èxit entre els xiquets i xiquetes cada any.
Enguany, la Diputació de València ha volgut recuperar els jocs populars a través d’activitats com a carreres de sacs, pintura facial, manualitats o la piscina de boles. I ha destacat per mitjà de l’espai ‘Sona la Dipu’, els espectacles, teatres i karaoke, on la cançó més demandada per les xiquetes ha sigut ‘Frozen’.
Són molts els jóvens que passen cada dia per l’estand per a divertir-se i passar-ho en gran practicant esport en les pistes o en la pantalla amb jocs de Wii.