La principal novetat d’enguany, és l’espai ‘One Wall’ una zona dedicada a la pilota valenciana, on l’equip femení de la Comunitat Valenciana de pilota valenciana de modalitat One Wall va realitzar una exhibició. També compta amb un altre tipus d’activitats, esports tradicionals com el futbol, el básquet, el ciclisme o l’hoquei. Activitats d’aventura com el rocòdrom, que collita tant èxit entre els xiquets i xiquetes cada any.
Enguany, la Diputació de València ha volgut recuperar els jocs populars a través d’activitats com a carreres de sacs, pintura facial, manualitats o la piscina de boles. I ha destacat per mitjà de l’espai ‘Sona la Dipu’, els espectacles, teatres i karaoke, on la cançó més demandada per les xiquetes ha sigut ‘Frozen’.
Són molts els jóvens que passen cada dia per l’estand per a divertir-se i passar-ho en gran practicant esport en les pistes o en la pantalla amb jocs de Wii.

 

 

La principal novedad de este año, es el espacio ‘One Wall’ una zona dedicada a la pilota valenciana, donde el equipo femenino de la Comunidad Valenciana de pelota valenciana de modalidad ‘One Wall’ realizó una exhibición. También cuenta con otro tipo de actividades, deportes tradicionales como el fútbol, el básquet, el ciclismo o el hockey. Actividades de aventura como el rocódromo, que cosecha tanto éxito entre los niños y niñas cada año.

 

Este año, la Diputación de Valencia ha querido recuperar los juegos populares a través de actividades como carreras de sacos, pintura facial, manualidades o la piscina de bolas. Y ha destacado mediante el espacio ‘Sona la Dipu’, los espectáculos, teatros y karaoke, donde la canción más demandada por las niñas ha sido ‘Frozen’.

01.03.2015_14.33.31

Son muchos los jóvenes que pasan cada día por el stand para divertirse y pasarlo en grande practicando deporte en las pistas o en la pantalla con juegos de Wii.

Fotografía: Josep V. Zaragoza

[su_custom_gallery source=”media: 1795,1794,1793,1792,1791,1790,1789,1788,1787,1786,1785,1784,1782″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]