Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’ Honor han gaudït d’ una jornada completa a ExpoJove

Les Falleres Majors de València, Carmen Sancho i Claudia Villodre, han gaudït d’una jornada completa en ExpoJove 2013 acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor durant aquest segon dia d’esta 32a edició i que ha comptat amb una afluència històrica de visitants.

Les dos falleres, que ja van participar ahir en la inauguració de la Fira de la Infància i la Joventut de València junt amb l’alcaldessa, Rita Barberá, han agraït “poder disfrutar d’ExpoJove junt amb les seues vint-i-quatre companyeres”.

Les vint-i-sis falleres han visitat els estands de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) , i de la Brigada de Transmissions i la NBQ de l’Exèrcit Espanyol, així com el dels clubs del València CF i el Llevant UD i el de Junta Central Fallera, on han sigut fotografiades i obsequiades amb presents d’ aquestes entitats.

No han faltat tampoc les diferents activitats amb què les falleres han sigut amenitzades. La Fallera Major de València, Carmen Sancho, ha destacat el moment que han compartit amb els gossos de la Policia Militar, on els cans han sigut els protagonistes d’una exhibició a la qual han demostrat les seues aptituds de rastreig amb les integrants de La Cort.

El pavelló 1, organitzat per la Regidoria de Festes i Cultura Popular, i que enguany inunda de màgia el món de ‘Nunca Jamás’ davall el lema ‘Un Món de Fantasia! ‘, també ha comptat amb la presència de les falleres i la seua Cort.

Carmen Sancho s’ha mostrat molt entusiasmada per tornar a la seua “cita anual amb ExpoJove”, “a la que no podia faltar”, ha dit, i la seua homòloga infantil, Claudia Villodre, ha assegurat que ha disfrutat molt “de totes les activitats”, i ha destacat el moment “tan divertit” que les vint-i-sis han compartit en la pista de gel situada en el pavelló 2 de la fira.