Les Falleres Majors de València, Carmen Sancho i Claudia Villodre, han gaudït d’una jornada completa en ExpoJove 2013 acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor durant aquest segon dia d’esta 32a edició i que ha comptat amb una afluència històrica de visitants.

Les dos falleres, que ja van participar ahir en la inauguració de la Fira de la Infància i la Joventut de València junt amb l’alcaldessa, Rita Barberá, han agraït “poder disfrutar d’ExpoJove junt amb les seues vint-i-quatre companyeres”.

Les vint-i-sis falleres han visitat els estands de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) , i de la Brigada de Transmissions i la NBQ de l’Exèrcit Espanyol, així com el dels clubs del València CF i el Llevant UD i el de Junta Central Fallera, on han sigut fotografiades i obsequiades amb presents d’ aquestes entitats.

No han faltat tampoc les diferents activitats amb què les falleres han sigut amenitzades. La Fallera Major de València, Carmen Sancho, ha destacat el moment que han compartit amb els gossos de la Policia Militar, on els cans han sigut els protagonistes d’una exhibició a la qual han demostrat les seues aptituds de rastreig amb les integrants de La Cort.

El pavelló 1, organitzat per la Regidoria de Festes i Cultura Popular, i que enguany inunda de màgia el món de ‘Nunca Jamás’ davall el lema ‘Un Món de Fantasia! ‘, també ha comptat amb la presència de les falleres i la seua Cort.

Carmen Sancho s’ha mostrat molt entusiasmada per tornar a la seua “cita anual amb ExpoJove”, “a la que no podia faltar”, ha dit, i la seua homòloga infantil, Claudia Villodre, ha assegurat que ha disfrutat molt “de totes les activitats”, i ha destacat el moment “tan divertit” que les vint-i-sis han compartit en la pista de gel situada en el pavelló 2 de la fira.

Las Falleras Mayores de Valencia, Carmen Sancho y Claudia Villodre, han disfrutado de una jornada completa en ExpoJove 2013 acompañadas por sus respectivas Cortes de Honor en el que ha sido el segundo día de esta 32ª edición y que ha contado con una afluencia histórica de visitantes.

Las dos falleras, que ya participaron ayer en la inauguración de la Feria de la Infancia y la Juventud de Valencia junto a la alcaldesa, Rita Barberá, han agradecido “poder disfrutar de ExpoJove junto a sus veinticuatro compañeras”.

Las veintiséis falleras han visitado los stands de la Empresa Municipal de Transportes de Valencia (EMT), y de la Brigada de Transmisiones y la NBQ del Ejército Español, así como el de los clubes del Valencia CF y el Levante UD y el de Junta Central Fallera, donde han sido fotografiadas y obsequiadas con presentes de dichas entidades.

No han faltado tampoco las diferentes actividades con las que las falleras han sido amenizadas. La Fallera Mayor de Valencia, Carmen Sancho, ha destacado el momento que han compartido con los perros de la Policía Militar, donde los canes han sido los protagonistas de una exhibición en la que han demostrado sus aptitudes de rastreo con las integrantes de la Corte.

El pabellón 1, organizado por la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular, y que este año inunda de magia el mundo de ‘Nunca Jamás’ bajo el lema ‘Un Món de Fantasía!’, también ha contado con la presencia de las falleras y su corte.

Carmen Sancho se ha mostrado muy entusiasmada por volver a su “cita anual con ExpoJove”,a la que no podía faltar”, ha dicho, y su homóloga infantil, Claudia Villodre, ha asegurado que ha disfrutado mucho “de todas las actividades”, y ha destacado el momento “tan divertido” que las 26 representantes han compartido en la pista de hielo del Pabellón 2 de la Feria.

Fotos: Josep V.Zaragoza