La modalitat de futbol ‘BubleSoccer’ triomfa en l’estand de l’IVAJ

Més de 1.000 xiquets i xiquetes al dia han passat per l’estand de l’IVAJ en la Fira de la Infància i la Joventut per a divertir-se en els jocs per a majors i xicotets i informar-se sobre els avantatges que té obtindre el Carnet Jove que oferix la Generalitat Valenciana.

Un dels jocs que més ha triomfat és el ‘BubbleSoccer’, una nova modalitat de futbol en què cada jugador va dins d’una bambolla. L’objectiu és marcar gol, però amb la diferència d’anar dins d’una Bubble. Una forma diferent de divertir-se jugant a futbol.

Els més menuts també han tingut la seua forma de passar-ho bé en l’estand per mitjà d’un castell unflable per a xiquets i xiquetes de 2 a 11 anys, en el que s’han format llargues cues.

Enguany, des de l’estand han oferit informació als jóvens de la Comunitat Valenciana en relació a la xarxa d’albergs juvenils, descomptes i oportunitats que té l’IVAJ al llarg de l’any, i s’han elaborat moltíssims Carnets Jove a nous usuaris. A més, tots els usuaris que disposen del Carnet Jove se’ls ha aplicat un descompte del 40% en l’entrada a ExpoJove.