Un dels jocs que més ha triomfat és el ‘BubbleSoccer’, una nova modalitat de futbol en què cada jugador va dins d’una bambolla. L’objectiu és marcar gol, però amb la diferència d’anar dins d’una Bubble. Una forma diferent de divertir-se jugant a futbol.

Els més menuts també han tingut la seua forma de passar-ho bé en l’estand per mitjà d’un castell unflable per a xiquets i xiquetes de 2 a 11 anys, en el que s’han format llargues cues.

Enguany, des de l’estand han oferit informació als jóvens de la Comunitat Valenciana en relació a la xarxa d’albergs juvenils, descomptes i oportunitats que té l’IVAJ al llarg de l’any, i s’han elaborat moltíssims Carnets Jove a nous usuaris. A més, tots els usuaris que disposen del Carnet Jove se’ls ha aplicat un descompte del 40% en l’entrada a ExpoJove.

 

Uno de los juegos que más ha triunfado es el ‘BubbleSoccer’, una nueva modalidad de fútbol en la que cada jugador va dentro de una burbuja. El objetivo es marcar gol, pero con la diferencia de ir dentro de una Bubble. Una forma distinta de divertirse jugando a fútbol.

Los más pequeños también han tenido su forma de pasarlo bien en el stand mediante un castillo hinchable para niños y niñas de 2 a 11 años, en el que se han formado largas colas.

01.02.2015_13.25.20

Este año, desde el stand han ofrecido información a los jóvenes de la Comunidad Valenciana en relación a la red de albergues juveniles, descuentos y oportunidades que tiene el IVAJ a lo largo del año, y se han elaborado muchísimos Carnets Jove a nuevos usuarios. Además, todos los usuarios que disponen del Carnet Jove se les ha aplicado un descuento del 40% en la entrada a ExpoJove.

Fotografía: Josep V. Zaragoza

[su_custom_gallery source=”media: 1687,1688,1689,1690,1691,1692,1693,1694,1698″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]