La Falla Plaça Lepanto de Benetússer oferix tots els dies el gran espectacle ‘El Xou d’Elvis’

Una gran posada en escena, és la que realitzen totes les vesprades els fallers de la comissió Plaça Lepanto de Benetússer, en l’escenari principal ‘Llegendes de la Selva’. Amb el seu espectacle, ‘El Xou d’Elvis’ deixen bocabadats a tots els presents que cada vesprada admira la seua posada en escena en el pavelló 1.

Quasi una dècada porten pujats a l’escenari d’Expojove amb les seues pròpies actuacions artístiques, on a més, han guanyat desenes de premis amb els seus playbacks per les seues posades en escena i la seua gran similitud a un musical, però amb més prestigi, ja que elaboren ells mateix el vestuari, la decoració, l’atrezo i la coreografia.
 12.30.2014_17.14.31
Amb més de tres mesos de preparació, els 30 fallers i falleres artistes junt amb les persones que estan ajudant entre bambolines, han interpretat enguany un playback sobre els meravellosos anys 50, a través de la millor música del Rock & Roll, amb un ritme incansable, una perfecta coordinació i una gran caracterització dels personatges protagonistes com Elvis (Enrique Enguídanos) . L’espectacle continuarà totes les vesprades a partir de les 16:00h, excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener.