La Falla Plaça Lepanto de Benetússer oferix tots els dies el gran espectacle ‘El Xou d’Elvis’

Quasi una dècada porten pujats a l’escenari d’Expojove amb les seues pròpies actuacions artístiques, on a més, han guanyat desenes de premis amb els seus playbacks per les seues posades en escena i la seua gran similitud a un musical, però amb més prestigi, ja que elaboren ells mateix el vestuari, la decoració, l’atrezo i la coreografia.
 12.30.2014_17.14.31
Amb més de tres mesos de preparació, els 30 fallers i falleres artistes junt amb les persones que estan ajudant entre bambolines, han interpretat enguany un playback sobre els meravellosos anys 50, a través de la millor música del Rock & Roll, amb un ritme incansable, una perfecta coordinació i una gran caracterització dels personatges protagonistes com Elvis (Enrique Enguídanos) . L’espectacle continuarà totes les vesprades a partir de les 16:00h, excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener.

La Falla Plaza Lepanto de Benetusser ofrece todos los días el gran espectáculo ‘El Show de Elvis’

Casi una década llevan subidos al escenario de Expojove con sus propias actuaciones artísticas, donde además, han ganado decenas de premios con sus playbacks por sus puestas en escena y su gran similitud a un musical, pero con más prestigio, ya que elaboran ellos mismo el vestuario, la decoración, el atrezo y la coreografía.

12.30.2014_17.14.31Con más de tres meses de preparación, los 30 falleros y falleras artistas junto a las personas que están ayudando entre bambalinas, han interpretado este año un playback sobre los maravillosos años 50, a través de la mejor música del Rock & Roll, con un ritmo incansable, una perfecta coordinación y una gran caracterización de los personajes protagonistas como Elvis (Enrique Enguídanos). El espectáculo continuará todas las tardes a partir de las 16:00h, excepto los días 31 de diciembre y 1 de enero.

Fotografía: Josep V. Zaragoza