Fruites i diversió en l’estand de la Fundació Sabor i Salut

Promoure el consum de fruites i verdures entre els més menuts de forma divertida, és el que pretén l’espai de la Fundació Sabor i Salut situada en el pavelló 2 d’ExpoJove. I que millor per a començar l’any que amb una bona dieta saludable ric en vitamines i propietats nutritives com són les fruites i les verdures.

Els més menuts poden fer una infinitat d’activitats en l’estand, des de dibuixar, pintar i retallar fins a fer figures en plastelina. Les hostesses s’encarreguen de premiar als xicotets amb llibretes, colors i una peça de fruita com a taronges o caquis amb molta vitamina C. Mentres els xiquetes i les xiquetes dibuixen, també se’ls repartixen terrines amb fruita pelada perquè puguen esmorzar o berenar fruita de temporada de la nostra terra valenciana com a mandarines, granada o caqui.

Relacionat amb l’esport i amb l’objectiu de promoure una vida saludable des de xicotets, oferixen un joc de canastres relacionat amb les fruites perquè endevinen els seus noms i de quina temporada són.

Esta Fundació intenta transmetre a la societat que la ingesta de fruites i hortalisses és indispensable per a la salut de les persones. A més, fomenta entre xicotets i majors una alimentació saludable, per mitjà d’un flux constant d’informació de les virtuts i característiques que les fruites i hortalisses posseïxen.