Els més menuts poden fer una infinitat d’activitats en l’estand, des de dibuixar, pintar i retallar fins a fer figures en plastelina. Les hostesses s’encarreguen de premiar als xicotets amb llibretes, colors i una peça de fruita com a taronges o caquis amb molta vitamina C. Mentres els xiquetes i les xiquetes dibuixen, també se’ls repartixen terrines amb fruita pelada perquè puguen esmorzar o berenar fruita de temporada de la nostra terra valenciana com a mandarines, granada o caqui.

Relacionat amb l’esport i amb l’objectiu de promoure una vida saludable des de xicotets, oferixen un joc de canastres relacionat amb les fruites perquè endevinen els seus noms i de quina temporada són.

Esta Fundació intenta transmetre a la societat que la ingesta de fruites i hortalisses és indispensable per a la salut de les persones. A més, fomenta entre xicotets i majors una alimentació saludable, per mitjà d’un flux constant d’informació de les virtuts i característiques que les fruites i hortalisses posseïxen.

Los más pequeños pueden hacer un sinfín de actividades en el stand, desde dibujar, colorear y recortar hasta hacer figuras en plastelina. Las azafatas se encargan de premiar a los pequeños con libretas, colores y una pieza de fruta como naranjas o caquis con mucha vitamina C. Mientras los niñas y las niñas dibujan, también se les reparten tarrinas con fruta pelada para que puedan almorzar o merendar fruta de temporada de nuestra tierra valenciana como mandarinas, granada o caqui.

12.29.2014_12.50.21

Relacionado con el deporte y con el objetivo de promover una vida saludable desde pequeños, ofrecen un juego de canastas relacionado con las frutas para que adivinen sus nombres y de que temporada son.

Esta Fundación intenta transmitir a la sociedad que la ingesta de frutas y hortalizas es indispensable para la salud de las personas. Además, fomenta entre pequeños y mayores una alimentación saludable, mediante un flujo constante de información de las virtudes y características que las frutas y hortalizas poseen.

Fotografías: Josep V. Zaragoza

[su_custom_gallery source=”media: 1401,1402,1400,1399,1398″ link=”custom” target=”blank” title=”never”]