ExpoJove viu tots els dies el fi de festa amb Sagitari Produccions

Un fi de festa únic i excepcional és el que viuen totes les famílies que assistixen a la Fira de la Infància i Joventut de València. Xiquets, xiquetes i majors disfruten d’un gran musical a càrrec de la productora valenciana Sagitari Produccions.

A última hora de la vesprada, i per a tancar un dia màgic i esgotador, l’escenari de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de València ‘Llegendes de la Selva’ oferix un conte musical com a fi de festa per a tots els públics. Es tracta d’una adaptació musical de ‘Juga amb nosaltres’ en un format especial per a teatres, on relata la història de Clara, una xiqueta que desitja fer-se major abans d’hora. Té als seus joguets abandonats ja que pensa que jugar amb ells és de xiquets, però un embruixament farà que els seus peluxes cobren vida i es facen grans.

Un conte musical on els teus sons es faran realitat, i on un gran grup de ballarines i dos personatges protagonistes fan un repàs musical de lescançons de moda durant quasi una hora. Durant els dies 31 de desembre i 1 de gener, el fi de festa en ExpoJove serà a càrrec del Mag Peter. El dia de Nit de cap d’any, a les 12:00h i el dia d’Any Nou, a les 19:45 hores.