A última hora de la vesprada, i per a tancar un dia màgic i esgotador, l’escenari de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de València ‘Llegendes de la Selva’ oferix un conte musical com a fi de festa per a tots els públics. Es tracta d’una adaptació musical de ‘Juga amb nosaltres’ en un format especial per a teatres, on relata la història de Clara, una xiqueta que desitja fer-se major abans d’hora. Té als seus joguets abandonats ja que pensa que jugar amb ells és de xiquets, però un embruixament farà que els seus peluxes cobren vida i es facen grans.

Un conte musical on els teus sons es faran realitat, i on un gran grup de ballarines i dos personatges protagonistes fan un repàs musical de lescançons de moda durant quasi una hora. Durant els dies 31 de desembre i 1 de gener, el fi de festa en ExpoJove serà a càrrec del Mag Peter. El dia de Nit de cap d’any, a les 12:00h i el dia d’Any Nou, a les 19:45 hores.

A última hora de la tarde, y para cerrar un día mágico y agotador, el escenario de la concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Valencia ‘Llegendes de la Selva’ ofrece un cuento musical como fin de fiesta para todos los públicos. Se trata de una adaptación musical de ‘Juega con nosotros’ en un formato especial para teatros, donde relata la historia de Clara, una niña que desea hacerse mayor antes de tiempo. Tiene a sus juguetes abandonados ya que piensa que jugar con ellos es de niños, pero un hechizo hará que sus peluches cobren vida y se hagan grandes.

Un cuento musical donde tus sueños se harán realidad, y donde un gran grupo de bailarinas y dos personajes protagonistas hacen un repaso musical de las canciones de moda durante casi una hora.

Durante los días 31 de diciembre y 1 de enero, el fin de fiesta en ExpoJove será a cargo del Mago Peter. El día de Nochevieja, a las 12:00h y el día de Año Nuevo, a las 19:45 horas.

Fotografía: Josep V. Zaragoza

[su_custom_gallery source=”media: 1380,1381,1382,1383,1385,1386,1387,1388,1389,1390,1393″ link=”custom” target=”blank” title=”never”]