EMT consciència en l’educació viària i sorteja abonaments mensuals cada dia

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) està present un any més en els estands d’expositors d’ExpoJove 2013. En col·laboració amb la Delegació de Circulació i Transports, els seus 800 metres quadrats d’espais estan replets d’activitats destinades a fomentar el respecte i educació viària entre xiquets i jóvens, amb diferents zones orientades per edats.

Enguany, una de les novetats de major èxit és el circuit de karts a pedals per als més menuts, a més del tradicional traçat per als karts electrònics. Una de les formes més ràpides i efectives perquè els xicotets es consciencien de la importància de la seguretat viària, amb semàfors, carril bici, jardins i parades de busos.

I una altra activitat de les favorites és pujar-se a un autobús real de l’EMT on se simula un divertit viatge en el amb jocs i cançons es transmet als més xicotets els conceptes i normes bàsiques d’ús del transport públic. I per si tot açò no fóra prou, cada dia (a les 19 hores) se sorteja entre tots els visitants que rellenen la seua papereta un rellotge Móbilis, carregat amb un abonament mensual d’EMTjove.

Vos recordem que la línia 62 ‘Benimamet-Plaza de l’Ajuntament’ funciona diàriament des del cor de València fins a la porta de Fira València per a deixar-se el cotxe a casa i disfrutar sense problemes d’ExpoJove 2013.