L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) està present un any més en els estands d’expositors d’ExpoJove 2013. En col·laboració amb la Delegació de Circulació i Transports, els seus 800 metres quadrats d’espais estan replets d’activitats destinades a fomentar el respecte i educació viària entre xiquets i jóvens, amb diferents zones orientades per edats.

Enguany, una de les novetats de major èxit és el circuit de karts a pedals per als més menuts, a més del tradicional traçat per als karts electrònics. Una de les formes més ràpides i efectives perquè els xicotets es consciencien de la importància de la seguretat viària, amb semàfors, carril bici, jardins i parades de busos.

I una altra activitat de les favorites és pujar-se a un autobús real de l’EMT on se simula un divertit viatge en el amb jocs i cançons es transmet als més xicotets els conceptes i normes bàsiques d’ús del transport públic. I per si tot açò no fóra prou, cada dia (a les 19 hores) se sorteja entre tots els visitants que rellenen la seua papereta un rellotge Móbilis, carregat amb un abonament mensual d’EMTjove.

Vos recordem que la línia 62 ‘Benimamet-Plaza de l’Ajuntament’ funciona diàriament des del cor de València fins a la porta de Fira València per a deixar-se el cotxe a casa i disfrutar sense problemes d’ExpoJove 2013.

La Empresa Municipal de Transportes de Valencia (EMT) está presente un año más en los stands de expositores de ExpoJove 2013. En colaboración con la Delegación de Circulación y Transportes, sus 800 metros cuadrados de espacios están repletos de actividades destinadas a fomentar el respeto y educación vial entre niños y jóvenes, con diferentes zonas orientadas por edades.

Este año, una de las novedades de mayor éxito es el circuito de karts a pedales para los más pequeños, además del tradicional trazado para los karts electrónicos. Una de las formas más rápidas y efectivas para que los pequeños se conciencien de la importancia de la seguridad vial, con semáforos, carril bici, jardines y paradas de buses.

Y otra actividad de las favoritas es subirse a un autobús real de la EMT donde se simula un divertido viaje en el con juegos y canciones se transmite a los más pequeños los conceptos y normas básicas de uso del transporte público.

Y por si todo esto no fuera suficiente, cada día (a las 19 horas) se sortea entre todos los visitantes que rellenen su papeleta un reloj Móbilis, cargado con un abono mensual de EMTjove.

Os recordamos que la línea 62 ‘Benimamet-Plaza del Ajuntament’ funciona a diario desde el corazón de Valencia hasta la puerta de Feria Valencia para dejarse el coche en casa y disfrutar sin problemas de ExpoJove 2013.

Fotos: Josep V. Zaragoza