El campió de pilota valenciana Álvaro Navarro visita ExpoJove

Ha sigut onze vegades campió de la Comunitat Valenciana i tres del món a nivell individual, i hui estarà en ExpoJove. El pilotari Álvaro Navarro ha vingut a la fira de la Infància i la Joventut a transmetre els seus coneixements als més xicotets i a tot aquell que vullga participar en l’estand de la pilota valenciana.

Per al jugador, tornar a ExpoJove és “com tornar a la joventut”, segons ha confessat, perquè és “trasladar precisament als jóvens el que és el món de la pilota”. “Com jugador professional és la major satisfacció que pots tindre”, ha insistit el pilotari.”

El també quatre vegades campió de pilota per parelles agraïx que ExpoJove dedique una àrea amb deu disciplines diferents i un gran escenari per a fer exhibicions a este esport perquè és “molt important que es conega i tinga un espai en un lloc on passen al dia milers i milers de xiquets”.

Per això, el pilotari ha vingut a ensenyar el que és la pilota valenciana des del seu punt de vista i a fomentar que tots els xiquets practiquen este esport tan tradicional i valencià perquè quan comences amb ell “gaudixes molt i és meravellós”.