Ha sigut onze vegades campió de la Comunitat Valenciana i tres del món a nivell individual, i hui estarà en ExpoJove. El pilotari Álvaro Navarro ha vingut a la fira de la Infància i la Joventut a transmetre els seus coneixements als més xicotets i a tot aquell que vullga participar en l’estand de la pilota valenciana.

Per al jugador, tornar a ExpoJove és “com tornar a la joventut”, segons ha confessat, perquè és “trasladar precisament als jóvens el que és el món de la pilota”. “Com jugador professional és la major satisfacció que pots tindre”, ha insistit el pilotari.”

El també quatre vegades campió de pilota per parelles agraïx que ExpoJove dedique una àrea amb deu disciplines diferents i un gran escenari per a fer exhibicions a este esport perquè és “molt important que es conega i tinga un espai en un lloc on passen al dia milers i milers de xiquets”.

Per això, el pilotari ha vingut a ensenyar el que és la pilota valenciana des del seu punt de vista i a fomentar que tots els xiquets practiquen este esport tan tradicional i valencià perquè quan comences amb ell “gaudixes molt i és meravellós”.

 

Ha sido once veces campeón de la Comunitat Valenciana y tres del mundo a nivel individual, y hoy estará en ExpoJove. El pilotari Álvaro Navarro ha venido a la feria de la Infancia y la Juventud a transmitir sus conocimientos a los más pequeños y a todo aquel que quiera participar en el stand de la pilota valenciana.

Para el jugador, volver a ExpoJove es “como volver a la juventud”, según ha confesado, porque es “trasladar precisamente a los jóvenes lo que es el mundo de la pilota”. “Como jugador profesional es la mayor satisfacción que puedes tener”, ha insistido el pilotari.

El también cuatro veces campeón de pilota por parejas agradece que ExpoJove dedique un área con diez disciplinas diferentes y un gran escenario para hacer exhibiciones a este deporte porque es “muy importante que se conozca y tenga un espacio en un lugar donde pasan al día miles y miles de niños”.

El pilotari ha venido a enseñar lo que es la pilota valenciana desde su punto de vista y a fomentar que todos los niños practiquen este deporte tan tradicional y valenciano porque cuando empiezas con él “disfrutas mucho y es maravilloso”.

Estará en el stand de pilota valenciana del pabellón 1 organizado por la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular, y que este año inunda de magia el mundo de ‘Nunca Jamás’ bajo el lema ‘Un Món de Fantasía!’.

En este mismo stand el próximo día 3 habrá una exhibición de jugadores de pilota valenciana en silla de ruedas a las 17 horas. Como bien dice Navarro, “la pilota ahora está vuestro lado”.

Fotos: Josep V. Zaragoza