València va celebrar l’arribada de 2014 en ExpoJove. I és que l’obertura de les portes en sessió vespertina, de 16 a 21 hores, en el primer dia del nou any va registrar una activitat important, amb 24.580 persones havent accedit al recinte fins a les 20 hores de l’1 de gener, amb la dada d’accessos abans del tancament de taquilles i torns, encara que les portes van continuar obertes fins a les nou de la nit.

Igual que ja succeïra en l’anterior jornada, en la despedida matinal de 2013 el 31 de desembre, moltes famílies van aprofitar que ExpoJove 2013 no tancava les seues portes en estos dies tan assenyalats per a disfrutar junt amb els més menuts de l’activitat, espectacles i les atraccions firals en este certamen per a la infància i la joventut que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament.

Mentres el ‘Gran Escenario’ del Pavelló 1 de Fira València rebia als xicotets artistes dels playbacks de les diferents comissions de Junta Central Fallera en dos jornades últimes dedicades per a ells, altres estands amb gran afluència de públic van ser la pista de gel, la zona multideportiva o la zona de la Diputació, especialment el seu ‘karaoke’ per als més menuts i el rocòdrom.

Els dies 2, 3 i 4 de gener ExpoJove continuarà omplint d’il·lusió i espectacle les visites dels xicotets i adults valencians en el seu horari habitual, d’11 a 20 hores.

Valencia celebró la llegada de 2014 en ExpoJove. Y es que la apertura de las puertas en sesión vespertina, de 16 a 21 horas, en el primer día del nuevo año registró una actividad importante, con 24.580 personas habiendo accedido al recinto hasta las 20 horas del 1 de enero, con el dato de accesos antes del cierre de taquillas y tornos, aunque las puertas continuaron abiertas hasta las nueve de la noche.

Al igual que ya sucediera en la anterior jornada, en la despedida matinal de 2013 el 31 de diciembre, muchas familias aprovecharon que ExpoJove 2013 no cerraba sus puertas en estos días tan señalados para disfrutar junto a los más pequeños de la actividad, espectáculos y las atracciones feriales en este certamen para la infancia y la juventud que organiza la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular del Ayuntamiento.

Mientras el ‘Gran Escenario’ del Pabellón 1 de Feria Valencia recibía a los pequeños artistas de los playbacks de las diferentes comisiones de Junta Central Fallera en dos jornadas últimas dedicadas para ellos, otros stands con gran afluencia de público fueron la pista de hielo, la zona multideportiva o la zona de la Diputación, especialmente su ‘karaoke’ para los más pequeños y el rocódromo.

Los días 2, 3 y 4 de enero ExpoJove seguirá llenando de ilusión y espectáculo las visitas de los pequeños y adultos valencianos en su horario habitual, de 11 a 20 horas.

Fotos: Josep V Zaragoza.