Turismo Valencia torna a tindre un espai per als més menuts en ExpoJove en el que els ensenya jugant alguns els racons més especials de la nostra ciutat. Jocs tradicionals com l’oca, el sambori o les xapes són algunes de les parades preferides dels nostres xicotets, pel seu especial grandària.

Però també hi ha altres espais interactius, com una pantalla tàctil amb un trivial sobre la ciutat de València o un altre que et permet fer un còmic amb vinyetes de la nostra ciutat. València es distingix pels seus colors i olors, i un altre racó en Turisme València que permet als nostres fills reconéixer olors com a cítrics o de tarongina, i sons tan nostres com la mascletà o el mar.

Els monuments i racons especials de València també pots descobrir-se en un joc de memòria amb animals del Bioparc de València o els edificis més emblemàtics, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, a la que també pots arribar en un sensacional passeig pel vell llit del riu Túria, que els més menuts aprenen jugant.

 

Turismo Valencia vuelve a tener un espacio para los más pequeños en ExpoJove en el que les enseña jugando algunos los rincones más especiales de nuestra ciudad. Juegos tradicionales como la oca, el sambori o las chapas son algunas de las paradas preferidas de nuestros pequeños, por su especial tamaño.

También hay otros espacios interactivos, como una pantalla táctil con un trivial sobre la ciudad u otro que te permite hacer un cómic con viñetas de nuestra ciudad. Valencia se distingue por sus colores y olores, y otro rincón en Turismo Valencia que permite a nuestros hijos reconocer olores como cítricos o de azahar, y sonidos tan nuestros como la mascletà o el mar.

Los monumentos y rincones especiales de Valencia también se descubren en un juego de memoria con animales del Bioparc de Valencia o los edificios más emblemáticos, como la Ciudad de las Artes y las Ciencias, a la que también puedes llegar en un sensacional paseo por el viejo cauce del río Turia, que los pequeños aprenden jugando.