Del 26 de diciembre de 2024 al 4 de enero de 2025

Samarucs és un interessant projecte musical i educatiu que en llengua valenciana pretén reforçar l’ensenyança dels nostres fills i filles, sempre unida a l’educació musical en valencià. Un projecte que en enguany 2013 va rebre un dels premis de l’Ajuntament de València dins del ‘Itinerario d’Emprenedors 2013′ i que ara tenim l’oportunitat de disfrutar este cap de setmana en Expojove 2013.

“Canta, balla i aprén’ és el lema de Samarucs”, que associa la formació didàctica amb diferents jocs i activitats a escoltar cançons en valencià de nous grups i solistes que interpreten temes en la nostra llengua. Un ‘samaruc’ és un peix de l’Albufera de València, un peix xicotet i valencià, com els xicotets protagonistes que van disfrutar amb este nou projecte.

No t’ho perdes perquè demà diumenge, a les 15 hores i 18 hores, els més menuts tenen una gran oportunitat de disfrutar i aprendre al mateix temps en la nostra llengua

Samarucs es un interesante proyecto musical y educativo que en lengua valenciana pretende reforzar la enseñanza de nuestros hijos e hijas, siempre unida a la educación musical en valenciano. Un proyecto que en este año 2013 recibió uno de los premios del Ayuntamiento de Valencia dentro del ‘Itinerario de Emprendedores 2013’ y que ahora tenemos la oportunidad de disfrutar este fin de semana en Expojove 2013.

‘Canta, balla i aprén’ es el lema de Samarucs, que asocia la formación didáctica con diferentes juegos y actividades a escuchar canciones en valenciano de nuevos grupos y solistas que interpretan temas en nuestra lengua. Un ‘samaruc’ es un pez de la Albufera de Valencia, un pez pequeño y valenciano, como los pequeños protagonistas que disfrutaron con este novedoso proyecto, del que puedes ver un poco más en http://www.samarucs-musica.es/

No te lo pierdas porque mañana domingo, a las 15 horas y 18 horas, los más pequeños tienen una gran oportunidad de disfrutar y aprender al mismo tiempo en nuestra lengua.

Fotos: Josep V. Zaragoza