Ja coneixem més coses de la nova edició d’Expojove València, que tindrà lloc del 26 de desembre de 2015 fins el 4 de gener de 2016 a Feria Valencia. Amb la ciència com a eix temàtic i una porta de les estreles com a entrada al recinte, Expojove esdevé enguany en l’Acadèmia de la Flota Estel·lar: un lloc on aprendre, divertir-se i on estarà prohibit no tocar al llarg de 75.000 metres quadrats i amb 30 espectacles diaris. Pablo Ejarque (AKA Pablus), estudiant de l’Escola Superior d’Art i Disseny Artístic ha estat el responsable de la imatge gràfica d’esta edició.

mostra-img-2015

Només creuar el portal, ens donarà la benvinguda el pont de comandament de la Nau Cavanilles, el comboi que València enviarà a viatjar i escorcollar tot l’univers.

Els visitants podran aprendre a pilotar naus de totes les mides en els quatre simuladors que es situaran en la zona principal del pavelló més extraterrestre d’Expojove. Un cinquè simulador, molt més gran, ens permetrà recórrer l’Espai en 5D.

Giroscopis, passejos per l’espai, tempestes, electricitat, jocs d’estratègia, arqueologia, rocòdrom, tirolina… inclús Warhammer i Steampunk. No fa falta dir que els més intrèpids trobaran als espais de Feria Valencia una manera diferent de passar les vacances de Nadal.

Comptem amb la Universitat Politècnica de València i amb la Universitat de València per posar la ciència en pràctica, així com amb l’exposició “Científiques invisibles” o la dedicada a Leonardo da Vinci.

científicas-invisibles_portada

Expojove 2015 ha volgut comptar, alhora, amb associacions i col·lectius que representen les diferents cultures que cohabiten la ciutat de València. Tanmateix, hi haurà espai per a la solidaritat.

Com és habitual, Expojove es dóna la mà amb les arts escèniques amb Maduixa Teatre, Piter Pardo, Visitants, Camaleón Verde, Títeres Juanjo o “Tú el arte y yo el papeleo”.

Nombroses entitats i institucions col·laboren amb la fira: Diputació de València, El Corte Inglés, Fundació Municipal Esportiva, Policia, Bombers i Protecció Civil, el Valencia CF i el Levante CF, el Valencia Basket i molts més… un munt d’activitats a les que se sumen diferents delegacions i regidories de l’Ajuntament.

Tot açò i moltíssimes sorpreses més per tal que passes unes vacances diferents i canvies d’any amb nosaltres. T’esperem a Feria Valencia! Seguix-nos a Facebook i Twitter… i prepara el teu Snapchat!  ;)