Maduixa Teatre present en ExpoJove Pop’s Corn, un concert musical per a tota la família. Un joc que es convertix en una festa concert amb més de 15 cançons amb veu en directe. Una forma senzilla i simpàtica de divertir tot el públic, fent que cant i ball en la nostra llengua.

L’espectacle Pop’s Corn està dirigit especialment a xiquets i xiquetes de 3 a sis anys d’edat, encara que el públic en general és familiar. Maduixa Teatre forma part de l’aposta d’ExpoJove 2013 per acostar al públic valencià espectacles i artistes de la nostra terra, moltes vegades, en llengua valenciana.

Maduixa Teatre és una companyia de teatre valenciana que va iniciar la seua trajectòria artística en Sueca (València) l’any 2004.

Maduixa Teatre presente en ExpoJove Pop’s Corn, un concierto musical para toda la familia. Un juego que se convierte en una fiesta concierto con más de 15 canciones con voz en directo. Una forma sencilla y simpática de divertir a todo el público, haciendo que cante y baile en nuestra lengua.

El espectáculo Pop’s Corn está dirigido especialmente a niños y niñas de 3 a seis años de edad, aunque el público en general es familiar. Maduixa Teatre forma parte de la apuesta de ExpoJove 2013 por acercar al público valenciano espectáculos y artistas de nuestra tierra, en muchas ocasiones, en lengua valenciana.

Maduixa Teatre es una compañía de teatro valenciana que inició su trayectoria artística en Sueca (Valencia) en el año 2004.

Fotos: Josep V. Zaragoza.