Els dies 31 de desembre i 1 de gener la vida seguix en ExpoJove 2013. I, sobretot, en el ‘Gran Escenario’ del Pavelló 1 de la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, on els més menuts prenen el protagonisme. I és que el matí de l’últim dia de 2013 i la vesprada del primer de 2014 està protagonitzada pels playbacks que realitzen els xiquets i xiquetes de diferents comissions de la Junta Central Fallera.

Els xicotets artistes de les falles Fray J.Rodríguez-Pintor Cortina, Zapadores, Duc de Gaeta-Pobla de Farnalls i Oltà-Juan Ramón Jiménez, més La Rambleta de Catarroja, protagonitzen grans actuacions sobre l’escenari al so de la música

Los días 31 de diciembre y 1 de enero la vida sigue en ExpoJove 2013. Y, sobre todo, en el ‘Gran Escenario’ del Pabellón 1 de la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular del Ayuntamiento de Valencia, donde los más pequeños toman el protagonismo. Y es que la mañana del último día de 2013 y la tarde del primero de 2014 está protagonizada por los play-backs que realizan los niños y niñas de diferentes comisiones de la Junta Central Fallera.

Los pequeños artistas de las fallas Fray J.Rodríguez-Pintor Cortina, Zapadores, Duque de Gaeta-Pobla de Farnalls y Oltà-Juan Ramón Jiménez, más La Rambleta de Catarroja, protagonizan grandes actuaciones sobre el escenario al son de la música.

Fotos: Josep V. Zaragoza