Del 26 de diciembre de 2024 al 4 de enero de 2025

Tots els esports tenen cabuda en el pavelló 2 i 4 del recinte firal. Tant les Federacions Esportives com la Fundació Esportiva Municipal oferixen tot tipus d’activitats esportives i inclús exhibicions de clubs que mostren les seues habilitats. En ambdós àrees esportives podràs practicar les teues aficions preferides.
La Fundació Esportiva Municipal amb l’objectiu de promoure l’esport ha muntat una pista poliesportiva amb cistelles, porteries, jocs de bàdminton i tenis de taula. I a més, ha habilitat una zona de ball on cada jornada realitzen balls urbans i exhibicions de professionals i alumnes, una altra zona de pintura relaciona amb l’esport per als més menuts i una altra zona d’escacs. Les escoles esportives municipals visiten Expojove i aprofiten l’estada per a practicar les seues activitats. El 2 de gener se celebrarà un torneig d’escacs, i el dia 3 de basket.
IMG_1794
Una gran superfície de zona esportiva, situada en el pavelló 4, està ocupada per les Federacions Esportives com a rugbi, hoquei, handbol, karate, pilota valenciana, patinatge, ciclisme i colpbol que compten amb el seu propi camp esportiu. Darrere de cada disciplina hi ha monitors experts o campions actuals. En l’escenari principal es realitzen exhibicions esportives amb base musical com a gimnàstica rítmica o break danse. També hi ha rampes per als skaters i un passaport esportiu amb proves de totes les disciplines esportives per als xiquets i xiquetes puguen aconseguir el diploma al millor esportista d’Expojove. Un dels plats forts de les Federacions Esportives són les visites de campions, com el valencià, Matías Tudela, jugador de la selecció espanyola de rugbi, que va deixar el seu entrenament per a les olimpíades per a disfrutar d’Expojove.