Les 26 representants falleres compartixen una jornada en la 34a edició  d’ExpoJove a Feria Valencia.

Un clàssic en Expojove és la visita de les Falleres Majors de València  i de les seues Corts d’Honor. Després que Alicia Moreno i Sofia Soler  inauguraren el passat 26 de desembre la 34a edició d’Expojove, hui han  vingut acompanyades junt a les seues respectives Corts d’Honor, la  Vicepresidenta Primera, Montsé Catalá, i el Secretari General, Pepe  Martínez, per disfrutar de totes les activitats en un dia molt complet.

IMG_4725


Pel matí tota la comitiva ha visitat els estands dels pavellons 2 i 4,  on l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT), El Corte  Inglés, Sunny, Valencia Turismo, Levante UD i Valencia Basket els han  regalat un detall. Juntes s’han fotografiat als expositors de la Junta  Central Fallera, els Bombers, la Policia Local o la Protecció Civil i  han passat moments molt divertits en la zona de les federacions  esportives i en l’estand de la Diputació de València, on han ballat i  cantat. Les Falleres Majors de València han destacat el moment que han  passat amb la Comandancia Militar, la Policia Militar i la UME: “Sóc  enginyera técnica de telecomunicacions i la zona de la brigada de  transmissions m’ha agradat moltíssim”, ha destacat Alicia Moreno.

Després de dinar les falleres han recorregut el pavelló 1, el de la  Regidoria de Cultura Festiva, on han disfrutat del playbacks musicals  de diferents comissions falleres en l’escenari principal. Sofía Soler  s’ha mostrat molt contenta de passar el dia en Expojove: “està sent  molt divertit compartir amb les meues companyes tots els racons de la  fira”. La Fallera Major ha mostrat gran interés per l’estand de la  Universitat Politècnica de València. La completa jornada ha acabat al  pavelló 3, el de les atraccions de fira.