Del 26 de diciembre de 2024 al 4 de enero de 2025

Les 26 representants falleres compartixen una jornada en la 34a edició d’ExpoJove a Feria Valencia.

Un clàssic en Expojove és la visita de les Falleres Majors de València i de les seues Corts d’Honor. Després que Alicia Moreno i Sofia Soler inauguraren el passat 26 de desembre la 34a edició d’Expojove, hui han vingut acompanyades junt a les seues respectives Corts d’Honor, la Vicepresidenta Primera, Montsé Catalá, i el Secretari General, Pepe Martínez, per disfrutar de totes les activitats en un dia molt complet.

Pel matí tota la comitiva ha visitat els estands dels pavellons 2 i 4, on l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT), El Corte Inglés, Sunny, Valencia Turismo, Levante UD i Valencia Basket els han regalat un detall. Juntes s’han fotografiat als expositors de la Junta Central Fallera, els Bombers, la Policia Local o la Protecció Civil i han passat moments molt divertits en la zona de les federacions esportives i en l’estand de la Diputació de València, on han ballat i cantat. Les Falleres Majors de València han destacat el moment que han passat amb la Comandancia Militar, la Policia Militar i la UME: “Sóc enginyera técnica de telecomunicacions i la zona de la brigada de transmissions m’ha agradat moltíssim”, ha destacat Alicia Moreno.

Després de dinar les falleres han recorregut el pavelló 1, el de la Regidoria de Cultura Festiva, on han disfrutat del playbacks musicals de diferents comissions falleres en l’escenari principal. Sofía Soler s’ha mostrat molt contenta de passar el dia en Expojove: “està sent molt divertit compartir amb les meues companyes tots els racons de la fira”. La Fallera Major ha mostrat gran interés per l’estand de la Universitat Politècnica de València. La completa jornada ha acabat al pavelló 3, el de les atraccions de fira.