ExpoJove ha rebut en la tercera de les seues jornades la visita de l’alcalde de València Joan Ribó, coneixent de primera mà les novetats que en esta edició comporta la festa per als més menuts. Durant dos hores ha pogut participar del túnel del temps així com travessar les diferents activitats que conformen el passaport històric i que rememoren les etapes més importants del passat valencià.

Al costat del regidor de Cultura Festiva Pere Fuset la visita ha rendit una especial atenció a alguns estands en què els xiquets es divertixen mentre adquirixen nous coneixements, com les zones dedicades a la seguretat viària; la recreació d’un mercat en el qual aprenen tot allò al voltant de l’alimentació saludable; i una àrea per a la sostenibilitat energètica, on els visitants prenen consciència de quins usos quotidians consumixen més energia.

image2-1

Un altre dels punts calents de la visita ha estat el pas per la zona de Junta Central Fallera, en la qual xicotets artesans construixen una falla menuda que cremarà el dia 4 de gener. També allí la comissions falleres reproduixen els seus espectacles a l’agenda diària.

Durant la visita l’alcalde Joan Ribó ha expressat la satisfacció amb ExpoJove, considerant-la “una experiència molt recomanable per a fills i pares”. Ha recorregut a més les instal·lacions en què desenes de federacions esportives realitzen demostracions dels seus esports implicant xiquets i xiquetes.


La Cort d’Honor de les Falleres Majors passen el dia a ExpoJove

Les Falleres Majors de València Raquel Alario i Clara Maria Parejo han pogut disfrutar durant tot el matí de les activitats i el programa d’ExpoJove al costat de les seues respectives Corts d’Honor, presenciant algun dels espectacles que cada jornada depara la programació i visitant els estands.

image4

Com tots els anys, la Fira compta amb la participació de diferents regidories (Comerç, Mobilitat Sostenible, Protecció Ciutadana, Observatori del Centre Meteorològic, Benestar Animal, Educació i Joventut i Fundació Esportiva Municipal) i entitats i institucions (Diputació, IVAJ, Exèrcit, Universitat Politècnica de València, Junta Central Fallera, federacions esportives, Associació Espanyola contra el Càncer i nombroses empreses).