La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Maria José Català, ha visitat les instal·lacions d’ExpoJove en esta tercera jornada de la 32a edició de la fira de la Infància i la Joventut de València on la Generalitat també ha volgut estar present amb un estand de l’Escola de Seguretat Viària del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.

“Es tot un plaer visitar Expojove, una fira que té ja una tradició reconocida”, ha assegurat Català després de recórrer les instal·lacions dels pavellons 1, organitzat per la Regidoria de Festes i Cultura Popular, i 2, punt on es troba l’estand de la Generalitat.

Per a la consellera el valor afegit d’esta fira és que l’oferta d’oci d’ExpoJove “está vinculada a valors molt importants que es transmeten als xiquets a través d’activitats lúdicas”. “Es una oferta d’oci juvenil i infantil per a totes les famílies on es viu un ambient festivo”, ha insistit.

Així, Català ha destacat no solamente la importància d’activitats formatives com les de l’estand de l’Escola de Seguretat Viària, sinó també la presència de “totes les administracions amb tot tipus d’iniciativas” que traslladen als més xicotets valors vinculats “al medi ambient i el respecte”.

I és que a la cita anual d’Expojove tampoc ha faltat el Circuit, que està present per mitjà d’una exposició en què la clau està en la participació. En estos 400 metres d’exposició els xiquets poden dur a terme distintes activitats de conducció de vehicles de dos i quatre rodes i també de l’ús dels senyals i els distints elements del tràfic des del punt de vista del vianant, així com comprovar quins són els efectes d’un xoc amb i sense cinturó de seguretat.