L’Alcaldessa de València, Rita Barberá, va assistir un any més a la inauguració d’ExpoJove 2013 en Fira València. Acompanyada per Francisco Lledó, el Regidor de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, i junt amb les Falleres Majors de València, Carmen Sancho i Claudia Villodre, van disfrutar amb la resta de representats de la corporació municipal dels quatre pavellons d’atraccions, espectacles i diversió que componen altra edició més de la Fira de la Infància i Joventut de València.

Una visita que va arrancar, com no podia ser d’una altra manera, en el Pavelló 1, el que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular, que enguany inunda de màgia el món de ‘Nunca Jamás’.

Després va ser el torn de la resta de pavellons amb els estands d’expositors públics i privats. Tots van disfrutar d’esta completa primera visita, destacant l’Alcaldessa d’un primer dia d’una afluència notable: “He vingut pràcticament a totes les inauguracions i mai vaig veure tanta gent en este primer dia. És una fira molt ben organitzada, és un dels grans atractius d’este nadal a València. A tots els valencians els invitaria a disfrutar d’Expojove 2013, una magnífica exposició amb la imaginació al poder a pesar de les dificultats econòmiques. Tots ens unim ací per a treballar a la cerca de l’entreteniment dels nostres xiquets i xiquetes”.

Fotos: Josep V. Zaragoza.

La Alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, asistió un año más a la inauguración de ExpoJove 2013 en Feria Valencia. Acompañada por Alfonso Grau; teniente alcalde de la ciudad; Francisco Lledó, el Concejal de Fiestas y Cultura Popular del Ayuntamiento de Valencia, y junto a las Falleras Mayores de Valencia, Carmen Sancho y Claudia Villodre, disfrutaron con el resto de los representantes de la corporación municipal de los cuatro pabellones de atracciones, espectáculos y diversión que componen otra edición más de la Feria de la Infancia y Juventud de Valencia.

Una visita que arrancó, como no podía ser de otra manera, en el pabellón 1, el que organiza la Concejalía de Fiestas y Cultura Popular, que este año inunda de magia el mundo de ‘Nunca Jamás’, este año bajo el lema ‘Un Món de Fantasía!’. Después fue el turno del resto de pabellones con los stands de expositores públicos y privados.

Todos disfrutaron de esta completa primera visita, destacando la Alcaldesa de un primer día de una afluencia notable: “He venido prácticamente a todas las inauguraciones y nunca vi tanta gente en este primer día. Es una feria muy bien organizada, es uno de los grandes atractivos de estas navidades en Valencia. A todos los valencianos les invitaría a disfrutar de Expojove 2013, una magnífica exposición con la imaginación al poder a pesar de las dificultades económicas. Todos nos unimos aquí para trabajar en busca del entretenimiento de nuestros niños y niñas”.


Fotos: Josep V. Zaragoza.