Del 26 de diciembre de 2024 al 4 de enero de 2025

Torna la fira més esperada de la Nadal a Feria Valencia amb espectacles, teatre, esport, música i jocs. A més, serà l’edició més nadalenca dels darrers anys. No t’oblides de la fira d’oci més important de la Nadal. Més de 100.000 visitants de públic familiar ens visiten cada any.

Expojove, la fira de la infància i la joventut de València, torna aquestes Nadals a Feria Valencia. Del 26 de desembre de 2023 al 4 de gener de 2024 torna amb la seua edició més nadalenca dels ultims anys.

Espectacles, teatre, esport, música, jocs… Expojove uneix durant 10 dies diversió i màgia en un esdeveniment que reuneix a milers de famílies durant el període nadalenc.

Amb més de 100.000 visitants cada any, Expojove s’ha consolidat com l’alternativa d’oci familiar per excel·lència durant les festivitats nadalenques a la ciutat. La fira és coneguda per la seva diversitat d’activitats dissenyades per satisfer els gustos de totes les edats, convertint-se així en l’epicentre de la diversió per als valencians i visitants.

Aquest any, Expojove promet superar les expectatives anteriors amb una oferta encara més emocionant i variada. Els assistents podran gaudir d’espectacles de renom, actuacions teatrals, competicions, música festiva i una àmplia gamma de jocs i entreteniment per a nens i adults.

Feria Valencia es transformarà en un centre de celebració. És una ocasió perquè les famílies comparteixin moments especials durant les vacances.

Ja pots comprar les entrades aquí.