L’aposta d’ExpoJove per la tematització i un eix comú a través de la història, així com per la potenciació de la zona d’esports, ha despertat ja l’interès de més de 30.000 assistents en els quatre primers dies del certamen dedicat als més menuts, una xifra propera als 33.000 visitants en finalitzar el quart dia d’activitat i a falta de comptabilitzar l’adquisició d’entrades anticipades per internet.

La primera jornada va reunir 10.000 persones, en una de les millors xifres inaugurals en l’històric d’ExpoJove, que aspira a mantindre la progressió fins al pròxim dia 4 de gener, dia de la clausura.

image4-1

Més de 30.000 visitants han format part de la festa dels més menuts, en una edició amb el lema ‘Un viatge per la història’, posant l’accent en el passat de les civilitzacions que conformen la cultura valenciana.

El certamen es distribuix a través de quatre pavellons, el primer d’ells dedicat a la història amb escenaris com el romà, el mapa de de la ruta de la seda, l’àrea de l’època medieval, el corral de les comèdies, els jocs del Qui és qui o Perduts en el Temps, el joc de memòria dels ibers o l’escenari del futur. El segon pavelló concentra l’escenari de Junta Central Fallera, els estands de protecció ciutadana,mobilitat o comerç, així com del Valencia CF, Levante UD, Valencia Basket, la Diputació de València o El Corte Inglés.

Mentre el tercer pavelló reunix més d’una vintena d’esports, entre ells la pilota valenciana, a més d’una àrea d’educació viària i de comandància militar. El quart pavelló està destinat a atraccions de fira.

image3-2

ExpoJove està en marxa des del dia 26 i durarà fins al 4 gener 2017 sobre un total de 4 pavellons de Feria Valencia (amb una superfície de 11.160 m2 per pavelló). L’horari d’accés del públic és de 11:00 a 20:00 hores, excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener, que serà de 10:00 a 14:00 hores, el dia 31, i de 16:00 a 21:00 hores, el dia 1.

Pel que fa a les entrades, es mantenen els preus de l’any passat, amb una entrada genèrica de 5 euros (excepte els dies 31 i 1, que serà de 2,5 euros), i s’establixen descomptes especials per a usuaris de Carnet Jove, famílies nombroses, grups de 15 persones o més, entitats i centres educatius i majors de 60 anys. Els menors de 4 anys i les comissions falleres tindran accés lliure.