ExpoJove ha obert el 2017 amb les instal·lacions en Fira València plenes de públic, en el que suposa la recta final a falta de tres jornades per a la cloenda, el proper dimecres 4, dia en què a més cremarà una falla construïda durant tot el certamen de manera que els assistents puguen vore in situ el procés artesà de creació.

2016-12-26-photo-00000055

Amb prop de 50.000 assistents fins al moment (a falta de comptabilitzar les entrades venudes on line) ExpoJove prepara en els seus últims dies una combinación de contacontes, teatre, titelles, màgia i humor amb la presència d’artistes i grups com Maduixa Teatre, Mansió Encantada, Camaleón Teatro, Wilbur, La Pina Submarina, Mama Lala, Maria Abradelo, Sara Guirado, Llorenç, Almudena Francés, Carme Juan i Maria Zamora, Carles Cano, el Gran Jordiet, i el mag Peter Pardo; a més dels habituals playbacks de les comissions falleres.

Dos dels principals al·licients per xiquets i xiquetes serà poder completar els seus passaports d’ExpoJove, un d’ells en la versió històrica i l’altre en la versió esportiva. El passaport històric és garantia d’haver participat en totes les activitats que recorren la història de València a través del seu passat romà, àrab, del seu passat contemporani i la presència a la ruta de la seda. Mentre que el passaport esportiu testifica la participació en les activitats dels més de vint esports que integren l’àrea.

A l’agenda prevista per als pròxims dies destaquen espectacles com les titelles de Zhok, La Mansión Encantada; Pop ‘s Corn de Maduixa Teatre; els tallers i exhibicions de dansa de l’escola Sara Guirado; els contacontes del Gran Jordiet i Mario Cerro; les acrobàcies còmiques de Wilbur; Desastrus, Un Heroi Diferent; Catacric-Catacrac, Conte Acabat; Los Cómicos de la Legua; o el Canta i Juga amb Maria Abradelo.

Els diferents expositors prosseguiran el seu calendari d’activitats, com és el cas d’El Corte Inglés, Adeslas, Valencia CF, Levante UD, Valencia Basket, Fundación Trinidad Alfonso, Aumsa, Fundació Sabor o Salut, o Cliek Kids

ExpoJove va començar el dia 26 i durarà fins al 4 gener de 2017 sobre un total de 4 pavellons de Feria Valencia (amb una superfície de 11.160 m2 per pavelló). L’horari d’accés del públic serà de 11:00 a 20:00 hores.

Pel que fa a les entrades, l’entrada genèrica té un preu de 5 euros i s’establixen descomptes especials per a usuaris de Carnet Jove, famílies nombroses, grups de 15 persones o més, entitats i centres educatius i majors de 60 anys. Els menors de 4 anys i les comissions falleres tindran accés lliure.