Expojove ha acollit en la seua octava jornada l’entrega de premis del Concurs de Maquetes de Junta Central Fallera, en la que ha estat present el vicepresident de l’entitat, Miguel Galán Vicedo, així com la Fallera Major Infantil de València, Claudia Villodre, i el seu Tall d’Honor.

S’han entregat un total de 22 premis, que han sigut arreplegats pels presidents i les falleres majors de les respectives comissions guanyadores a l’estand de Junta Central Fallera, ubicat en el pavelló 2.

El quint premi ha sigut per a la falla número 209, Sant Antoni; el quart per a la 81, Goya-Brasil; el tercer per a la 22, Exposició Micer Mascó; el segon per a la 38, Costa i Borrás-Agustina d’Aragó; i el primer per a la 152, Sant Vicente-Pianista Amparo Iturbi.

Les tres primeres falles guanyadores han sigut invitades a la inauguració de l’Exposició del Ninot, on s´exposarànles seues respectives maquetes.

 

Fotos: Josep V. Zaragozá

Expojove ha acogido en su octava jornada la entrega de premios del concurso de maquetas de Junta Central Fallera, en la que ha estado presente el vicepresidente de la entidad, Miguel Galán Vicedo, así como la Fallera Mayor Infantil de Valencia, Claudia Villodre, y su Corte de Honor.

Se han entregado un total de 22 premios, que han sido recogidos por los presidentes y las falleras mayores de las respectivas comisiones ganadoras en el stand de Junta Central Fallera, ubicado en el pabellón 2.

El quinto premio ha sido para la falla número 209, Sant Antoni; el cuarto para la 81, Goya-Brasil; el tercero para la 22, Exposición Micer Mascó; el segundo para la 38, Costa i Borrás-Agustina de Aragón;  y el primero para la 152, San Vicente-Pianista Amparo Iturbi.

Las tres primeras fallas ganadoras han sido invitadas a la inauguración de la Exposición del Ninot, donde permanecerán expuestas sus respectivas maquetas.

Fotos: Josep V. Zaragoza