ExpoJove 2014 continua sent garantia de participació i qualitat. L’edició número 33 de la Fira de la Infància i Joventut de València va aconseguir una vegada més els objectius d’entretindre i divertir xiquets i famílies valencianes i, en el seu desé i últim dia de certamen, va superar la barrera dels 250.000 visitants prop de les dotze del migdia.

El nombre de persones que han visitat ExpoJove va ser augmentant a la vesprada, a pesar de la coincidiencia amb el partit a Mestalla entre València CF i Real Madrid, i al tancament del recompte dels torns d’entrada en Fira València s’havien registrat la presència de 254.224 persones al llarg de les deu jornades d’obertura, sumant les entrades de taquilla, venda on line, grups i Falles de Junta Central Fallera de València que ens han acompanyat estos dies. A més dels jóvens que van assistir al triple espectacle de YouExperienceLive, amb quatre dels millors ‘youtubers’ del panorama nacional.

El calendari d’esta edició, amb dos caps de setmana complets d’obertura des de la inauguració el 26 de desembre fins al seu tancament el 4 de gener, ha possibilitat l’augment d’un 2 per cent de públic amb respecte a l’edició anterior, amb les mateixes dates, entre desembre de 2013 i gener de 2014.
Augment notable de la venda On Line
Una de les raons que ha propiciat el creixement de públic en esta 33a edició ha sigut el considerable augment de la venda d’entrades per internet a través de la plataforma de www.expojove.com. Després de la seua estrena l’any anterior, el públic valencià ja sap que esta opció ràpida d’adquisició de tiquets permet evitar les cues en taquilla i la gestió d’entrades per esta via s’ha multiplicat per set en esta segona edició que està activa.
El Regidor de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, Francisco Lledó, es va mostrar satisfet pels registres i la fidelitat que un any més torna a aconseguir ExpoJove 2014 entre els valencians i visitants: “Estem molt contents per la resposta en quantitat i qualitat que ha tingut esta edició de la Fira de la Infància i Joventut, que ja s’ha convertit en un punt de referència per a la ciutat en cada Nadal gràcies al treball de l’equip de la Regidoria de Festes i Cultura Popular i la col·laboració i presència de nombroses institucions públiques i empreses privades que decidixen acompanyar-vos any a any en este objectiu de divertir i entretindre el públic valencià, fonamentalment als xiquets i jóvens en l’època de vacacions nadalenques”.

 

Firma fotos Josep V. Zaragoza