Les entrades per a la Fira de la Infància i la Joventut de València 2019-2020 ja es poden adquirir per Internet. Les persones i grups que vullguen comprar entrades per a Expojove 2019-2020, només han d’accedir a la secció “Horaris i entrades” del web www.expojove.com

Una festa per a totes i tots

De nou, i com cada any, Expojove és la gran festa de les famílies, joves, xiquetes i xiquets. Espectacles en directe de música i teatre, tallers, atraccions i tot un pavelló dedicat a activitats esportives fan d’Expojove una cita ineludible per a les festes de Nadal a València.

Deu dies d’entreteniment per a gaudir de les festes i canviar d’any en família. La Fira s’inaugurarà el dia 26 de desembre de 2019 i romandrà oberta fins al dia 4 de gener de 2020.

On es poden comprar les entrades d’Expojove 2019-2020?

Les entrades per a Expojove es poden comprar tant per internet com físicament. La venda d’entrades on-line està ja activa i es poden adquirir de manera anticipada. Per a comprar-les físicament cal anar a les taquilles que s’habilitaran a l’entrada del recinte durant els dies de la Fira. Les persones amb descompte (família nombrosa, Carnet Jove i majors de 60 anys) hauran d’adquirir l’entrada físicament.

Per a comprar les entrades per Internet només cal anar a la secció “Horaris i entrades” del web expojove.com i omplir el formulari de venda. Com ja és habitual, a més de l’entrada normal i l’entrada de grups, es pot adquirir una entrada reduïda més econòmica per als dies 31 de desembre i 1 de gener, dies en que la Fira només obrirà mitja jornada. 

Des de quina edat se paga l’entrada a Expojove?

L’entrada a Expojove és gratuïta per a xiquetes i xiquets de 0 a 4 anys acompanyats.

On puc comprar entrades de grup per a Expojove 2019-2020?

Les entrades per a grups (més de 15 persones) ja es poden sol·licitar directament des del web d’Expojove, seleccionant l’opció “Grups” a la secció “Horaris i entrades”. Si sou una falla pertanyent a la JCF, podeu enviar un escrit sol·licitant l’accés a la pròpia Junta Central Fallera.

On es celebra Expojove 2019-2020?

Com tots els anys, Expojove es celebrarà al recinte de Feria Valencia. Enguany la Fira s’ubicarà als pavellons 8, 7 i 6. 

Feria Valencia està connectada amb transport públic amb la parada “Les Carolines-Fira” de la línia 2 de Metrovalencia, la parada “Fira” de la línia 4 del tramvia i la línia 62 de l’EMT. A més, disposa de servei d’aparcament. Podeu consultar tota la informació actualitzada i el mapa d’ubicació a la secció “Com arribar” del web.

Per a més informació, seguiu les xarxes oficials d’Expojove a Instagram, Twitter i Facebook, on es publicaran totes les novetats periòdicament.