Situat en el pavelló 2 d’Expojove i sempre ple de llargues cues, els més menuts poden realitzar diferents activitats. En la part audiovisual amb pel·lícules i imatges per a saber com funcionen les plantes d’energia eòlica i hidràulica. En la part interactiva, es viuen moments de diversió amb els ordinadors per a jugar, aprendre i conéixer més sobre les energies netes i mediambientals.

Una de les activitats que més agrada als passatgers de l’autobús d’Iberdrola són les xapes personalitzades, fetes en el moment amb la teua fotografia, amb l’objectiu que després es recorden d’estalviar enèrgicament. Mentres esperen a obtindre els seus xapes, els més xicotets aprenen amb el Repte Verd per mitjà de preguntes-respostes sobre les diferents energies renovables. Però en este autobús, també aprenen els pares per mitjà de trucs i consells mediambientals sobre l’estalvi de l’energia en la llar, en l’entorn i en el treball.

[su_custom_gallery source=”media: 1478,1476,1472,1467,1470,1469,1465″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]

Situado en el pabellón 2 de Expojove y siempre lleno de largas colas, los más pequeños pueden realizar diferentes actividades. En la parte audiovisual con películas e imágenes para saber cómo funcionan las plantas de energía eólica e hidráulica. En la parte interactiva, se viven momentos de diversión con los ordenadores para jugar, aprender y conocer más sobre las energías limpias y medioambientales.

12.30.2014_13.44.16

Una de las actividades que más gusta a los pasajeros del autobús de Iberdrola son las chapas personalizadas, hechas en el momento con tu fotografía, con el objetivo que luego se acuerden de ahorrar enérgicamente. Mientras esperan a obtener sus chapas, los más pequeños aprenden con el Reto Verde mediante preguntas-respuestas sobre las diferentes energías renovables. Pero en este autobús, también aprenden los padres mediante trucos y consejos medioambientales sobre el ahorro de la energía en el hogar, en el entorno y en el trabajo.

[su_custom_gallery source=”media: 1478,1476,1472,1467,1470,1469,1465″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]

Fotografía: Josep V. Zaragoza