Del 26 de diciembre de 2024 al 4 de enero de 2025

Després del segon dia d’obertura d’ExpoJove 2013, la Fira de la Infància i Joventut de València, l’afluència de visitants ja s’ha fet notar abans d’arribar el primer cap de setmana. I és que la jornada de hui, divendres 27 de desembre, ha suposat un rècord per a ExpoJove en quant a nombre de visites en una segona jornada d’obertura, ja que des de les 11 hores a les 18 hores s’ha registrat l’entrada en Fira València de quasi 27.000 persones, entre xiquets i adults.

Esta xifra suposa un nou sostre per a ExpoJove, després que en l’edició de 2010, la segona jornada d’este certamen organitzat per la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament haguera superat la barrera dels 25.000 visitants en aquella ocasió. Este va ser un dia en què Carmen Sancho i Claudia Villodre, les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, també van disfrutar junt amb la resta de visitants d’una jornada completa en el recinte firal.

Una mostra de la fidelitat de les famílies valencianes a Expojove, que en esta edició ha decidit augmentar la seua aposta per la cultura i oci de la nostra comunitat, incrementant la presència d’empreses i col·lectius valencians en els espectacles, muntatges musicals i ‘shows’ que diàriament es realitzen en els pavellons de Fira València per als milers de visitants que acudixen a la seua cita obligada en Nadal. Entre moltes altres d’una àmplia oferta, destaca la presència de la companyia Maduixa Teatre de Sueca, l’espectacle de la qual Pop’s Corn, amb narració i cançons en la nostra llengua, fa que les 500 cadires d’aforament de l’escenari principal del Pavelló 1 de la Regidoría siguen sempre insuficients.