Un preciós recorregut per la història, des de les seus tecnologies més primitives fins a les més avançades. El viatge incessant per l’evolució. I tot, amb una frescor desbordant. Així és el cartell de la dissenyadora from Ontinyent Neus Cerdà. Per conèixer per dins el perquè del cartell, parlem amb ella…

  1. Des de menuda sempre he tingut predilecció i certa facilitat per les tasques creatives, de fet volia ser escultora quan fora gran. Però finalment vaig acabant estudiant la carrera d’Història de l’Art. En acabar eixos estudis, i vistes les poques opcions laborals que tenia, vaig decidir treure’m l’espineta i canviar de professió. Diuen que mai és tard, així que em vaig matricular en el grau de Disseny Gràfic en l’EASD de València. He acabat recentment, ara continue aprenent i comence a treballar en diversos projectes amb moltes ganes. I vos puc confirmar que mai és tard!
  2.  He volgut transmetre, amb un llenguatge amable i divertit, les diferents etapes de la història tenint en compte, sobretot, les cultures que han passat per terres valencianes.
  3. El cartell ens mostra una mena de recorregut ascendent, una transició des de la part inferior, on tenim l’element més primitiu: el foc, fins a la part de dalt amb objectes de l’actualitat com el satèl·lit, passant pels animals de tir o la vela llatina.
  4. Jo sóc d’Ontinyent, però part de la meua família viu a València. Recorde anar a Expojove amb els meus cosins i tios, amb molta il·lusió, quan era menuda i veniem a València en Nadal. Ho recorde amb molta estima.

expojove_72_02