Vora al 50% dels estands i les activitats correspon a la iniciativa privada, que participa activament en la fira que acull Feria Valencia i que estima superar en l’equador els 40.000 visitants.

Cada any, Expojove oferix la possibilitat a les empreses privades valencianes de mostrar els seus productes i serveis a totes les famílies que durant el Nadal passen per la Fira de la Infància i la Joventut. Es tracta d’una de les plataformes de comunicació més potents perquè les empreses, a través d’un ambient lúdic, promocionen la seua oferta a xiquets i adults. Després de quatre dies oberta al públic ja han passat vora 40.000 persones; una bona xifra tenint en compte el total de la passada edició de 80.000 assitents.

Un total de 16 estands privats, repartits entre els diferents pavellons, han participat en Expojove 2015. Sectors com l’alimentació, l’educació, l’oci, l’esport o el jogueter, omplin més de 3.000 m2 del recinte.

Any rere any es donen cita en esta tradicional fita “més empreses privades que aprofiten el potencial d’Expojove per oferir els seus productes i serveis a la gran quantitat de famílies que acudixen a través de les activitats lúdiques. Estan començant a adonar-se’n  que Expojove és una gran plataforma i té potencial per donar-se a conéixer”, ha assegurat el director de Feria, Vicente Chulvi.

De diferents sectors i agrupant la gran empresa amb les PiME

Al pavelló 2 participa El Corte Inglés, col·laborador principal d’esta edició. A més, hi són presents la Fundación Sabor y Salud, Todojuguete, Levante U.D,  Sunny, Valencia Basket – Fundación Trinidad Alfonso, Valencia CF, Adeslas, Cuidix, Vodafone, Sabbiarelli, ANDIF, Quiropráctico, Cien Mil Camisetas i Kids Rooms. I al pavelló 4 GV Racing Events disposa d’una pista de karts i una altra d’educació viària. Com cada any, un dels pavellons acull vora 50 atraccions de fira.

Cadascun d’ells oferix activitats, tallers i regals per a les famílies que visiten els seus estands. Per exemple, l’empresa Sunny regala al dia més de 28.000 botelles per promocionar la seua nova beguda isotònica. “Sabor y Salud” oferix als més menuts mandarines, caquis i magranes mentre fan manualitats.

Les empreses esportives com Levante UD, Valencia CF i Valencia Basket adapta xicotets camps per jugar al futbol o al bàsquet. Tampoc falten les visites de les respectives mascotes o els jugadors de la plantilla del primer equip, que provoca l’eufòria dels seus aficionats.

És la primera volta que El Corte Inglés, la gran superfície comercial i col·laborador d’Expojove, participa amb un estand propi en el que oferix animació infantil amb PayaSOSpital i l’Associació Asmisaf, entre d’altres. A més, ha inclòs una nova marca de joguets científics anomenada “Clementoni”, que respón al lema de la fira. “El Corte Inglés és un referent en l’àmbit de les joguines i la literatura espanyola, i per a nosaltres és molt il·lusionant estar presents en una fira que té una participació infantil i juvenil tan alta, ja que ens dóna l’oportunitat de que coneguen la nostra oferta i participació en l’animació pròpia de la fira per excel·lència del Nadal”. ha destacat el director general de comunicació i relaciones externes de El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.