València celebra 2014 en ExpoJove: més de 24.600 visitants este 1 de gener

València va celebrar l’arribada de 2014 en ExpoJove. I és que l’obertura de les portes en sessió vespertina, de 16 a 21 hores, en el primer dia del nou any va registrar una activitat important, amb 24.580 persones havent accedit al recinte fins a les 20 hores de l’1 de gener, amb la dada d’accessos abans del tancament de taquilles i torns, encara que les portes van continuar obertes fins a les nou de la nit.

Igual que ja succeïra en l’anterior jornada, en la despedida matinal de 2013 el 31 de desembre, moltes famílies van aprofitar que ExpoJove 2013 no tancava les seues portes en estos dies tan assenyalats per a disfrutar junt amb els més menuts de l’activitat, espectacles i les atraccions firals en este certamen per a la infància i la joventut que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament.

Mentres el ‘Gran Escenario’ del Pavelló 1 de Fira València rebia als xicotets artistes dels playbacks de les diferents comissions de Junta Central Fallera en dos jornades últimes dedicades per a ells, altres estands amb gran afluència de públic van ser la pista de gel, la zona multideportiva o la zona de la Diputació, especialment el seu ‘karaoke’ per als més menuts i el rocòdrom.

Els dies 2, 3 i 4 de gener ExpoJove continuarà omplint d’il·lusió i espectacle les visites dels xicotets i adults valencians en el seu horari habitual, d’11 a 20 hores.