L’Alcaldessa i les Falleres Majors inauguren ExpoJove 2013

L’Alcaldessa de València, Rita Barberá, va assistir un any més a la inauguració d’ExpoJove 2013 en Fira València. Acompanyada per Francisco Lledó, el Regidor de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de València, i junt amb les Falleres Majors de València, Carmen Sancho i Claudia Villodre, van disfrutar amb la resta de representats de la corporació municipal dels quatre pavellons d’atraccions, espectacles i diversió que componen altra edició més de la Fira de la Infància i Joventut de València.

Una visita que va arrancar, com no podia ser d’una altra manera, en el Pavelló 1, el que organitza la Regidoria de Festes i Cultura Popular, que enguany inunda de màgia el món de ‘Nunca Jamás’.

Després va ser el torn de la resta de pavellons amb els estands d’expositors públics i privats. Tots van disfrutar d’esta completa primera visita, destacant l’Alcaldessa d’un primer dia d’una afluència notable: “He vingut pràcticament a totes les inauguracions i mai vaig veure tanta gent en este primer dia. És una fira molt ben organitzada, és un dels grans atractius d’este nadal a València. A tots els valencians els invitaria a disfrutar d’Expojove 2013, una magnífica exposició amb la imaginació al poder a pesar de les dificultats econòmiques. Tots ens unim ací per a treballar a la cerca de l’entreteniment dels nostres xiquets i xiquetes”.

Fotos: Josep V. Zaragoza.