Els ‘playbacks’ de les Falles tanquen 2014 i obrin l’any 2015 en l’escenari principal

L’activitat en ExpoJove 2014 no descansa. Ni per a tancar l’any 2014 ni per a començar el 2015 amb la mateixa passió i il·lusió en esta 33a Fira de la Infància i la Joventut. I és que els ‘playbacks’ de les Falles de la Junta Central Fallera de València han pres l’Escenari Principal els dies 31 de desembre i 1 de gener.

Les Falles de Fra J. Rodríguez-Pintor Cortina, General Barroso i Duc de Gaeta van interpretar els seus espectacles ‘Entre Burbujas’, ‘Y Fueron Felices’ i ‘Pesadilla Antes de Navidad’, que havien sigut designades com el segon premi individual i tercer i quatre de grups, respectivament, en els premis de Junta Central Fallera. Tres intervencions al llarg del matí que van tindre el seu final amb una actuació del Mag Piter.

I gens millor que la passió d’estos xicotets artistes per a obrir també el dia d’Any Nou en ExpoJove 2014, amb la presència en l’escenari de Duc de Gaeta i la seua interpretació del Musical ‘Barnum’ (quart premi d’individual) i la Falla Avinguda Burjassot-Padre Carbonell amb ‘Unas Navidades de Locos’, que tancaran la primera jornada junt amb una altra actuació del Mag Piter en ‘Llegendes de la Selva’.

Fotos: Josep V. Zaragoza